Wanneer en waar is de Maker Faire?

Openingstijden:
Zaterdag 25 en zondag 26 september 2021
10.00 – 18.00 u

 

Dit jaar kun je kaarten kopen voor 4 entree momenten.
Vanaf 10.00 / 11.30 / 13.00 / 14.30 u.
Vanaf dit moment heb je toegang tot het Beursgebouw, je mag zo lang blijven op de Maker Faire als je wilt.

Hoofd locatie:

 

Beursgebouw Eindhoven
Lardinoisstraat 10
5611 ZZ Eindhoven

Plattegrond Beursgebouw

plattegrond-bgb

Coronamaatregelen

We doen onze uiterste best voor een veilig en prettig bezoek aan het evenement. Via deze link staan alle voorzorgsmaatregelen op een rijtje. Neem ze voorafgaand aan je bezoek goed door. Belangrijk: De Eindhoven Maker Faire is een doorstroomlocatie, hierdoor is een coronatoegangsbewijs NIET benodigd voor toegang tot het Beursgebouw.

 

Route

FIETS

Je kun je fiets gratis en veilig stallen in de overdekte stalling op het 18 Septemberplein. Vanaf hier is het nog geen 5 minuten lopen naar de ingang van het Beursgebouw.

AUTO

Eindhoven is bereikbaar via de A2, de A50 en de A67. Ongeacht vanuit welke richting je komt, rij in de richting van het centrum. Een zeer betaalbare parkeerplaats is Parking Fellenoord. Vanaf deze parkeerplaats is het slechts 6 minuten lopen naar het Beursgebouw.

TREIN

Vanaf het station loop je in 5 minuten via het 18 Septemberplein, door shopping centrum Piazza naar het Beursgebouw. Plan je treinreis op www.ns.nl/reisinformatie.

BUS

Het busstation is gelegen direct aan treinstation in het centrum van Eindhoven. Vanaf hier loop in nog geen 5 minuten naar het Beursgebouw.

TAXI

Zowel aan de noordkant als aan de zuidkant van het NS station staan taxi’s.