Knotsgekke voertuigen tijdens de Eindhoven Maker Faire

De Eindhoven Crazy Parade is een feestelijke optocht van zelfgemaakte knotsgekke voertuigen uit de wijde omgeving. De toer begint en eindigt bij het Klokgebouw op Strijp-S. Het is onderdeel van de Eindhoven Maker Faire die plaatsvindt op 28 en 29 september 2019. Kom zeker kijken, of nog beter.. doe mee met je eigen gekke voertuig! De parade rijdt op zaterdag 28 september en zondag 29 september. De exacte route en tijd wordt binnenkort bekendgemaakt.

Doe mee!

Iedereen mag meedoen aan deze bijzondere parade: kunstenaars, architecten, vormgevers, maker spaces, maar ook vriendengroepen, buurtgroepen, bedrijven, hobbyclubs en scholen. Laat je verbeelding de vrije loop en tover je voertuig om in een prachtwagen! Van auto tot bolderkar, van fiets tot zeepkist; alles op wielen kan worden omgebouwd tot knotsgek voertuig. Er zijn technische hoogstandjes te vinden qua besturing, voortbeweging of constructie, maar ook verbazingwekkende duurzame, artistieke, conceptuele en decoratieve ontwerpen en bedenksels.

Doe mee met jouw voertuig of bouw het zelf of met een groep!

Heb je een creatief en bijzonder voertuig of installatie op wielen of wil je er een bouwen met vrienden, collega’s of buurtgenoten? Deelname is gratis, op inschrijving en selectie. Wil je meedoen of heb je vragen? Meld je dan via parade@eindhovenmakerfaire.nl

Restricties

Over de restricties voor voertuigen wordt contact opgenomen. Denk aan; toelating voor de openbare weg, afmetingen, veiligheid, gevaarlijke stoffen, vuur en uitstekende delen.