Wil je nog even nagenieten van alle bijzondere projecten die dit jaar op de Maker Faire te zien waren? Of ben je nieuwsgierig naar de Makers en hun projecten die aan eerdere edities hebben deelgenomen? Bezoek onze vernieuwde Media & Publicaties pagina dan eens, waar alle beelden (en andere mediapublicaties) van dit jaar én voorgaande jaren te vinden zijn.

EMF21

Dit jaar vond alweer de achtste editie van de EMF plaats, dit keer in hartje centrum. Het hoofdevenement vond plaats in het Beursgebouw en daarbij waren er speciale workshops in de Heuvel. Er is een geweldige aftermovie gemaakt en er zijn weer prachtige plaatjes geschoten. Deze zijn te bewonderen op de vernieuwde Media & Publicaties pagina. Daarnaast hebben we voor het eerst YouTube video’s van bezoekers en Makers toegevoegd. Zo kun je van het hele evenement nog eens rustig nagenieten.

AEC
Bekijk bijvoorbeeld deze Full Tour in Full HD door AmericaEuropeConnection eens.

Archief

In het archief zijn beelden van alle voorgaande edities terug te vinden, vanaf de eerste (mini-)editie die in 2014 plaatsvond. Ook kan je er publicaties over de Eindhovense Maker Faire vinden die in verschillende media zijn verschenen, van krantenartikelen tot blogs. Erg leuk om eens door te bladeren!

Klik hier om naar de vernieuwde pagina te gaan.