In de Covid-19 tijden, is je bezoek aan de Eindhoven Maker Faire anders dan je gewend bent. Je kunt hier de getroffen voorzorgsmaatregelen lezen. Het bestellen van je tickets is nu ook anders. Hier op een rijtje waar je rekening mee moet houden tijdens het bestellen van je tickets en je bezoek:

  • Dit jaar zullen er géén tickets aan de deur worden verkocht. Tickets kun je enkel online bestellen via Stager.
  • Tijdens deze editie werken we met drie vaste timeslots. Je kunt op zowel zaterdag 26 als zondag 27 september kiezen uit: 10.00 – 12.00 uur, 13.00 – 15.00 uur en 16.00 – 18.00 uur. Gedurende deze twee uur kun je alle hallen van het Klokgebouw bezoeken. Dus als je een tijdslot hebt van 13.00 tot 15.00, mag je om 13.00 binnen komen en moet je om 15.00 weer het gebouw verlaten. 
  • Zodra je timeslot afloopt word je verzocht het Klokgebouw te verlaten, zodat de makers en crew de locatie en gebruikte materialen kunnen reinigen.
  • Kinderen t/m 5 jaar zijn altijd gratis welkom, vergeet alleen niet in deze ticketshop ook een ticket aan te vinken voor de kleintjes.
  • Door een ticket te kopen ga je automatisch akkoord met de voorwaarde dat als jijzelf of één van je huisgenoten/gezinsleden ziek is, je de tickets kunt annuleren en het evenement niet bezoekt. Uiteraard heb je in dit geval recht op restitutie na afloop. Zodra iemand van de organisatie het vermoeden heeft dat je ziek bent, kun je worden verzocht het evenement te verlaten. Ook in dit geval heb je recht op restitutie. Lees hier meer over de covid-19 maatregelen & regels.
  • Houd ten alle tijde 1,5 meter afstand. Dit geldt niet voor mensen uit één huishouden en kinderen.
  • De gemaakte protocollen en regels kennen een voorbehoud. Indien de geldende Covid-19 beperkingen door de landelijke of lokale overheid worden verzwaard of verlicht omdat de situatie daar om vraagt, zullen wij daar adaptief mee omgaan. Van onze bezoekers verwachten wij hetzelfde adaptieve vermogen. In dat geval zullen we je zo spoedig mogelijk informeren over de veranderingen.