Het grootste maakfestival van Nederland is terug!

De Eindhoven Maker Faire zal op 28 en 29 september weer plaatsvinden op Strijp-S in Eindhoven. Je ontdekt hier de meest creatieve innovaties van honderden makers. Eindhoven Maker Faire toont het beste uit de maakindustrie: van doe-het-zelf uitvindingen tot de nieuwste technologieën.

15.000 bezoekers in 2018
In 2018 bezochten maar liefst 15.000 bezoekers het spectaculaire festival waar uitvinders, doe-het-zelvers, ambachtslieden, wetenschappers, kunstenaars, makers, leerlingen, studenten en docenten laten zien wat ze maken, ideeën delen en kennis en kunde delen met het publiek en met elkaar.

De Maker Faire is een mix van kijken en meedoen, leren en plezier tegelijk: spelen met techniek, creativiteit ontdekken en verbaasd staan van inventiviteit. Je vindt er zelfgebouwde 3D printers, robots tot virtual reality installaties. Knutselen en gamen, leren solderen of een 3D hologram maken.

Call for Makers opent op 1 maart
De Eindhoven Maker Faire roept iedereen op die creatief is met maken, technologisch vooruit durft te kijken en graag op interactieve wijze kennis deelt met anderen, om zich aan te melden. Van designers tot hackers, kunstenaars tot software ontwikkelaars, futuristen en recyclers. Iedereen die bezig is met creatieve of technologische innovatie, van beginner tot professional, is welkom. Vanaf vrijdag 1 maart 2019 is het inschrijfformulier online beschikbaar en kunnen makers zich aanmelden.