Innovation Awards van Eindhoven Maker Faire

Wie wint Best Product of Best Maker?

Dat de Eindhoven Maker Faire, op zaterdag 23 en zondag 24 september, een samenkomen is van de meest gave creaties, de meest bijzondere uitvindingen, de meest technische gekke snufjes, dat weten we. Het is de plek waar de wereld van morgen wordt bedacht én gemaakt. Het is daarom ook dé plek om de Innovation Awards uit te reiken.
Twee awards om precies te zijn, de GBO Innovation Award for Best Product en de Rabobank Innovation Award for Best Maker.
Deze challenge bestaat uit een selectie van innovatieve en creatieve makers die zich ontwikkelen als veelbelovende startup in de nieuwe wereld van morgen. Het is een internationale showcase van de makers van de hybride wereld van morgen, waarbij een professionele jury prijzen toekent aan de meest innovatieve en veelbelovende makers en producten.

Jury

De jury bestaat uit:

  • Jaques Gramser, directeur of GBO Helmond
  • René Kivits, directeur Verzekeren Rabobank
  • Bert Jan Woertman, directeur of Microcentrum
  • Ella Hueting, Fontys Hogescholen

De Innovation Awards Best Product en Best Maker worden uitgereikt op zaterdag 23 september 2023. De jury beoordeelt diezelfde ochtend de 11 genomineerden. Na juryoverleg zal om 12.00 uur de prijsuitreiking zijn plaatsvinden in het Stadhuis op het podium!


Foto: Max Kneefel