Future Makers Factory & Future Makers Challenge: dé DIY-experience!

Dit jaar breidt de Eindhoven Maker Faire uit met een interactief programma speciaal voor jou: Future Makers Factory! Het programma Future Makers Factory is een dag- en avondprogramma waarin je creatieve installaties, bouwsels, kostuums, voertuigen oftewel “Future Works” maakt. Duurzaamheid, innovatie, techniek, cultuur en zelf doen zijn hierbij belangrijk.

 

Wat ga je doen?

Overdag vindt de Future Makers Challenge plaats: je gaat in teams in pop-up maker spaces aan de slag om workshops te volgen samen met een bekende kunstenaar. Denk aan een smederij met Freerk Wieringa, inflatables van gerecycled plastic door het kunstenaarsduo Arvid&Marie of een old-school Tetrismachine bouwen.

 

‘s Avonds is wat jij overdag hebt gemaakt – naast andere spectaculaire acts zoals The Symphony of Fire – onderdeel van de show! Dit noemen we de Future Makers Factory.

 

Social media

Alles wordt vastgelegd en gedeeld op de socials! Tag @eindhovenmakerfaire en we delen jouw stories en andere posts.

 

Future Makers Factory is daarmee een programma voor en door jou. Het is Maker Culture ten top. Niet alleen dagen we je uit deel te nemen aan het maken van Future Works maar ook op hoger niveau meedenken, organiseren, bouwen samen met ervaren Makers!

 

Wil jij meedoen met de Future Maker Factory?

Wil jij kennis maken met meer mogelijkheden en tools om te ontdekken, te vernieuwen, ideeën te verwezenlijken én te presenteren op een festival? Meld je dan aan voor Future Makers Factory!

Meld je aan via dit formulier!

 

What’s in it for you?

Jouw inzet wordt natuurlijk beloond! Als je deelneemt aan het middagprogramma krijg je ook gratis toegang tot de Eindhoven Maker Faire op 28 en 29 september.

 

Datum: vrijdag 27 september

Locatie: Ketelhuisplein (buiten)

Future Makers Challenge | Dagprogramma: 11.00 – 17.00 uur

Future Makers Factory | Avondprogramma: 19:30 – 23.00 uur