De feestelijke *tiende* editie zal wederom plaatsvinden op het laatste weekend van september, en daarna steeds plaatsvinden op het derde weekend van september. Naast een bijzonder programma met extra onderdelen zal het vooral een feest worden voor de vele makers die al vele jaren betrokken zijn als deelnemer en als bezoeker.

Blijf op de hoogte door aanmelden voor de nieuwsbrief.

Beste Maker 2022: René van der Weerd – Hahaho Makers Lab.

Beste innovatie: Early Warning Scan voor borstkanker – Tom Sanders.

Beide winnaars van harte gefeliciteerd met de prijs, bestaande uit een Makey trofee en een bedrag van 500 Euro.

Lees meer over Hahaho Makers lab en over Tom Sanders.

Vanaf vandaag kun je kaarten bestellen voor de Eindhoven Maker Faire 2022!
Op zaterdag 24 zondag 25 september verwelkomen we je graag weer op het grootste Maakfestival van de Benelux! Het belooft weer een spectaculaire, feestelijke en vooral creatieve editie te worden met de coolste robots, drones, uitvindingen, workshops en games.

Goed nieuws! Er zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar om je aan te melden als Maker. We hebben daarom de deadline opgeschoven naar 31 juli zodat jij je alsnog kunt aanmelden voor het leukste maakfestival van Nederland.

Klik hier en meld je direct aan!

Lijkt het je leuk om de organisatie te ondersteunen en onze Makers en hun gave projecten te leren kennen? Meld je dan aan als vrijwilliger, en word onderdeel van het Maker Faire team! Alle hulp is welkom.

We zijn op zoek naar bouwers, koeriers, ticketscanners, helpers bij de informatiebalie, wegwijzers/toezichthouders en backstage voor de volgende dagen:
– Vrijdag 23 september
– Zaterdag 24 september
– Zondag 25 september
– Maandag 26 september

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier.

We zien je graag in september!

Ben jij een creatieve en enthousiaste Maker?
Grijp dan nu je kans en doe mee aan het leukste maakfestijn van Nederland.
Van designers tot hackers, kunstenaars tot software ontwikkelaars, futuristen en recyclers en nog veel meer.
Meld je aan met het Call for Makers formulier!

Dit jaar zal alweer de 9e editie van de Eindhoven Maker Faire plaatsvinden – de grootste Maker Faire van de Benelux! De datum en locatie zijn bekend. Het zal gaan gebeuren op het Stadhuisplein Eindhoven in het weekend van …

Zaterdag 24 september &
Zondag 25 september

Wat staat er allemaal te gebeuren? Uiteraard zullen we weer ons uiterste best doen om interessante Makers met de meest creatieve en innovatieve projecten binnen te slepen, zodat jij hier eind september kennis mee kan komen maken.

Daarnaast zal er ook weer de Hybrid Future Challenge plaatsvinden en de Eindhoven Crazy Parade door het centrum paraderen. Hou de pagina Programma 2022 in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent het programma.

Ook kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief: zo blijf je automatisch op de hoogte wanneer er meer bekend wordt.

nerdy-derby

Wil je nog even nagenieten van alle bijzondere projecten die dit jaar op de Maker Faire te zien waren? Of ben je nieuwsgierig naar de Makers en hun projecten die aan eerdere edities hebben deelgenomen? Bezoek onze vernieuwde Media & Publicaties pagina dan eens, waar alle beelden (en andere mediapublicaties) van dit jaar én voorgaande jaren te vinden zijn.

EMF21

Dit jaar vond alweer de achtste editie van de EMF plaats, dit keer in hartje centrum. Het hoofdevenement vond plaats in het Beursgebouw en daarbij waren er speciale workshops in de Heuvel. Er is een geweldige aftermovie gemaakt en er zijn weer prachtige plaatjes geschoten. Deze zijn te bewonderen op de vernieuwde Media & Publicaties pagina. Daarnaast hebben we voor het eerst YouTube video’s van bezoekers en Makers toegevoegd. Zo kun je van het hele evenement nog eens rustig nagenieten.

AEC
Bekijk bijvoorbeeld deze Full Tour in Full HD door AmericaEuropeConnection eens.

Archief

In het archief zijn beelden van alle voorgaande edities terug te vinden, vanaf de eerste (mini-)editie die in 2014 plaatsvond. Ook kan je er publicaties over de Eindhovense Maker Faire vinden die in verschillende media zijn verschenen, van krantenartikelen tot blogs. Erg leuk om eens door te bladeren!

Klik hier om naar de vernieuwde pagina te gaan.

de-aftermovie-emf21

Eindelijk is het dan zo ver… De aftermovie van alweer de 8e editie van de Eindhoven Maker Faire is klaar!! En wat een fantastische video is het weer geworden.

Bekijk hem hier en geniet nog eens na van het enige echte Makersfestijn van Nederland:

Zie je hierboven geen video staan? Klik dan hier om hem in een nieuw tabblad te openen.

Voor meer video’s en andere publicaties, bekijk ook eens de Media & Publicaties pagina.

emf21-beursgebouw

De Eindhoven Maker Faire 2021 zit er (helaas) weer op! Dit jaar waren we voor het eerst in het Beursgebouw, met speciale workshops in de Heuvel. Wat was het weer een spectaculaire editie met veel bijzondere makers en innovatieve projecten.

Gelukkig kunnen we alles nog eens rustig nakijken dankzij de prachtige foto’s die zijn gemaakt. Bekijk ze hier!

Bezoek ook onze Media & Publicaties pagina eens. Daar zijn ook beelden van voorgaande edities te bewonderen.

Binnenkort zal ook de aftermovie verschijnen. Hou de website in de gaten!!

Volgende pagina »