Call for Makers

De Eindhoven Maker Faire is op weg naar haar 5e editie! We presenteren maar liefst 250 creatievelingen, uitvinders, designers, kunstenaars, hackers, software-ontwikkelaars, game-designers, modeontwerpers, fotografen, professionals, hobbyisten en alles ertussenin. Wat zij met elkaar gemeen hebben is een voorliefde voor innovatie en vindingrijkheid. Op de Eindhoven Maker Faire showcasen zij hun creaties; van 3D geprinte sieraden tot robots en van drones tot de nieuwste virtual reality games.

We zijn daarom op zoek naar enthousiaste makers die hun projecten willen tonen op dit internationale podium. Doe mee: meld je hier aan voor het programma en presenteer je projecten tussen een grote hoeveelheid makers. Speel jezelf in de kijker bij pers en publiek en ga nieuwe verbindingen aan met andere creatieven. Tot en met 15 juli kun je je (gratis) aanmelden als maker.

Procedure
Stap 1: Klik hieronder op de button MEEDOEN ALS MAKER en meld je aan via het formulier. Na het indienen van je aanvraag zal de toelatingscommissie je aanmelding beoordelen. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
Stap 2: Indien je wordt toegelaten krijg je daar via e-mail een bevestiging van. Ook als je niet wordt uitgenodigd deel te nemen, zul je daarvan op de hoogte worden gesteld. Meer praktische informatie voor deelname komt na het sluiten van de deadline jouw kant op.
Stap 3: Betaal de borg (of bijdrage voor bedrijven).
Stap 4: Als je dit bedrag betaald hebt, publiceren we je als Maker op de website www.eindhovenmakerfaire.nl

Kosten
Als niet-commerciele Maker betaal je niets, enkel een borg van 50 euro zodra je bent toegelaten. Makers die een product of service verkopen op de Maker Faire betalen €250 ex btw. Ben je geïnteresseerd om onze partner te worden en een sponsorbijdrage te leveren? Mail dan naar directie@eindhovenmakerfaire.nl

Tip van de organisatie: Het formulier is niet tussentijds op te slaan, dus bekijk de vragen eerst goed en verzamel de benodigde informatie.