Call for Makers

De Eindhoven Maker Faire presenteert op 29 en 30 september 2018 maar liefst 250 creatievelingen, robotbouwers, uitvinders, designers, kunstenaars, hackers, software-ontwikkelaars, game-designers, modeontwerpers, fotografen, professionals, hobbyisten en alles ertussenin. Wat zij met elkaar gemeen hebben is een voorliefde voor innovatie en vindingrijkheid. Op de Eindhoven Maker Faire showcasen zij hun creaties; van 3D geprinte sieraden tot pratende robots en van drones tot de nieuwste virtual reality games.

De Eindhoven Maker Faire roept alle enthousiaste Makers op om mee te doen! We zoeken Makers die hun projecten willen tonen op dit internationale podium. Doe mee: meld je hier aan voor het programma en presenteer je creatie(s) aan duizenden bezoekers. Aanmelden is mogelijk tot en met 19 augustus 2018 via het formulier.

Procedure
Stap 1: Klik hieronder op de button MEEDOEN ALS MAKER en meld je aan via het formulier. Na het indienen van je aanvraag zal de toelatingscommissie je aanmelding beoordelen. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
Stap 2: Indien je wordt toegelaten krijg je daar via e-mail een bevestiging van. Ook als je niet wordt uitgenodigd deel te nemen, zul je daarvan op de hoogte worden gesteld. Meer praktische informatie voor deelname wordt verstuurd na het sluiten van de deadline.
Stap 3: Betaal de borg (of de bijdrage voor bedrijven).
Stap 4: Als je dit bedrag betaald hebt, publiceren we je als Maker op de website www.eindhovenmakerfaire.nl

Kosten
Als niet-commerciele Maker betaal je niets, enkel een borg van 50 euro zodra je bent toegelaten. Makers die een product of service verkopen op de Maker Faire betalen €250 ex btw. Ben je geïnteresseerd om onze partner te worden en een sponsorbijdrage te leveren? Mail dan naar directie@eindhovenmakerfaire.nl

Tip van de organisatie: Het formulier is niet tussentijds op te slaan, dus bekijk de vragen eerst goed en verzamel de benodigde informatie.

Wil je meer informatie over het programma en tussentijds updates ontvangen? Zet jezelf dan op aanwezig bij het Facebook event.