Klokgebouw Eindhoven, Nederland

29 & 30 september 2018

Koop je tickets nu met korting

Wat is Maker Faire?

Het grootste maakfestival van Nederland komt eraan! Bouw een pratende robot, maak een kettingreactie, zweefvliegtuig of 3D hologram of ontsnap uit een escape room door te programmeren! 250 makers presenteren op 29 en 30 september hun gaafste creaties tijdens het grootste maakfestival van Nederland! Doe mee aan allerlei workshops, ontwerp virtual reality games, ga aan de slag met urban mining en leer de skills van de toekomst! Natuurlijk kun je ook even neerploffen bij één van de vele foodtrucks voor een heerlijk hapje of drankje. Het programma is geschikt voor iedereen van jong tot oud. Eindhoven Maker Faire vindt dit jaar plaats op 29 en 30 september in het Klokgebouw en op het Ketelhuisplein in Eindhoven. Het festival is geopend tussen 10.00 en 18.00 uur op beide dagen.

 

Tickets voor de Eindhoven Maker Faire koop je de voorverkoop met korting via Eventbrite of bij de entree van het Klokgebouw. Let op: het gehele festival is pin-only.

 

News icon

Laatste nieuws

Onderwijsconferentie Platform MakerEducation.nl

Op vrijdag 28 september organiseert MakerEducation.nl voorafgaand aan de Eindhoven Maker Faire, de eerste Nederlandse Fablearn onderwijsconferentie. Laat je inspireren door de mogelijkheden van maken, creativiteit en technologie in het onderwijs. Op Fablearn vind je makers, kunstenaars, uitvinders, workshops, internationale sprekers, masterclasses en expert sessies. FabLearn is voor iedereen uit onderwijs, beleid en wetenschap om kennis te maken met maakonderwijs. Bekijk in het complete programma hier

Jticket geeft ook toegang tot de Eindhoven Maker Faire op zaterdag 29 en zondag 30 september!

Nieuwsbrief